Jucikámtól

Katicával 2014 novemberében, egy Menyasszony Workshopon (Körmendy-Szomoru Kata Menyasszony Stylist szervezésében-szerk.) ismerkedtem meg (habár már előtte is sok-sok szépet hallottam róla, kedves családi ismerős lévén). Már az első találkozáskor éreztem, jól megértettük egymást.
Mókás módon hasonló cipőben is jártunk, hiszen azon kívül, hogy a csodás díszeit elhozta, egyszerre menyasszonyként is volt jelen ő is…:)

Amikor kiválasztottam a ruhámat a Nagy Napra, tudtam, hogy Katicától szeretnék kiegészítőket, habár még nem tudtam pontosan, milyet. Viszont amikor elmeséltem neki az elképzeléseimet, ő azonnal ráérzett, pontosan mire is van szükségem. Nem csalódtam, amikor átvettem a szépségeimet, minden olyan volt, mint amilyenre vágytam!

Először a gyűrűpárnát választottuk ki, továbbá készült egy gyönyörű, púderrózsaszín öv a ruhámhoz és egy csodálatos rózsa kitűző, amit a menyecske ruhámhoz vettem föl. Ugyanilyet kaptak a koszorús lánykáim a hajdíszként és a nővérem is.
A rózsámat annyira szeretem, hogy már a jegyes
fotózásunkra felvettem, és az esküvő óta is, minden héten rajtam van legalább egyszer. Ez az én kis kincsem, ami a dolgos hétköznapokban is emlékeztet a csodálatos napunkra.

Mindenkinek a legnagyobb örömmel ajánlom Katicát, mert tudom, hogy igazán a szíve-lelke benne van mindenben, ami a műhelyében születik. Nagyon hálás vagyok neki azért, hogy az odaadásával még szebbé tette az esküvőnk napját. Az pedig biztos, hogy ha bármikor valami különlegesre kiegészítőre vágyok, tudom, kihez kell fordulnom. 🙂

Közreműködők:
Helyszín: Geréby Kúria Hotel és Lovasudvar
Szervezés: Landesz Katalin és Várady Polett (Creative Weddings by Landesz Kati)
Fotó: Baksa Bernadett (Bernadette – photographer) és Pálinkás Éva (Eva & Mike photoǀdesign)
Dekoráció: Fleur&Ballon Dekor és PimpernelWeddings
Ceremóniamester: Bódy Gergő
Zenekar: Koktél 4 U zenekar
Menyasszonyi ruha: Raviacouture menyasszonyi ruhák
Menyecske ruha: Dolly by Le Petit Tom – Hungary
Kiegészítők: Something Old Bride
Torta: Preston Torta-manufaktura
Smink: Pap Dorottya (Pap Dorottya Make Up)Meglapetés torta: Horváth Alexandrának (Egy csipet torta)

Sok Boldogságot Nektek!
Puszi, Katica 🙂

Ehhez a diavetítéshez JavaScript szükséges.