Somethnig Old Bride Bulldog Fajtamentő csoport adomány

Jótékonykonysági Virágékszer Vásár 2015.12.01

Helló Lányok, Asszonyok!

Először is szeretném megköszönni, hogy ilyen nagy számban vettetek részt a Jótékonykonysági Virágékszer Vásáron még decemberben! Szinte minden elkelt 🙂
Számomra volt öröm, hogy ilyen sokra becsülitek a munkámat, és ajándékoztátok meg vagy magatokat, vagy a barátnőiteket, anyukátokat, kolléganőiteket vagy a sógornőiteket Something Old Bride Virágékszerrel.

Something Old Bride Virágékszer vásár

Másik örömöm, hogy ezzel segítséget is nyújtottunk sok elárvult kis bulldog kutyusnak, akiket a Noé Állatotthon Bulldog Fajtamentő csoportja ápol nagy lelkesedéssel és szeretettel. Mikor megkerestem őket, nagyon megörültek a felajánlásnak, és együtt izgulták végig velünk a vásárt. A vásárba befolyt összeg 10%-át ajánlottam fel nekik, ami egy 14 kg-os Royal Canin Hypoallergén tápra volt elegendő. Ez jó ideig elég lesz a problémás kis kutyusoknak, hogy szépen fejlődjenek, rehabilitálódjanak, és minél hamarabb egészségesek legyenek.

Somethnig Old Bride Bulldog Fajtamentő csoport adomány

Csillával találkoztam azon a napon, mikor elvittük a tápot a blökiknek, és beszélgettünk is. Náluk a bulldogoknak külön fűtött kifutója van, mert a bulldogok nagy fagyos kis jószágok, amit én is alá tudok támasztani 🙂 Jót beszélgettünk vele, jól megnyunyurgattuk a kis tapsihapsikat, és átadtuk a tápot. Kaptak egy Something Old Bride nyakörvet is a lánykutyusoknak, hogy ebben pompázhassanak, mikor befotózzák őket. Élmény volt látni, körbejárni a kenneleket, és látni, hogy hogy elvannak a kis mentett ebek.

Hoztam pár képet is! 🙂

IMG_6681

IMG_6686

IMG_6689

IMG_6696

IMG_6699

IMG_6702