Dombi-Szilvi csipkecsokorral

Szilvivel egy csipkeernyő kapcsán találkoztam először, amit egy Facebook postban látott meg, és annyira beleszerelmesedett, hogy megígértem, beszerzem!  Sikerült is, gyönyörűt kaptam neki, és örömmel vártam első találkozásunkra a műhelyben.

Szilvi mindent végignézegetett, végigfogdosott, és lelkesen mesélt a vintage  stílusú esküvőjéről, aminek a teljes dekorációját ő maga készítette hosszú hónapok alatt. Rengeteg csipke, csipke és csipke, gyöngyök, gombok és minden, ami a stílust jellemzi. Rengeteg munkája volt már a dologban, de az álomruháját valahogy a szakinak nem sikerült szépre igazítania..

Szilvinek ugyanis a ruhája volt a “valami régi” …de nem alakult túl jól a dolog.

Mivel én esküvői ruhákkal is foglalkozom civilben, bevállaltam, hogy megcsinálom neki! 🙂 Innen hetekig tartó együttműködés indult, alkalmanként izgulás, próba, és örömkönnyek, mert azért hát hihetetlen a menyasszonynak, hogy elkezd rajta élni a ruhája, nekem meg ugye az  ara meghatottsága csalt könnyeket a szemebe.
De végül meglett, szép lett!

Ahogy közeledett a nap, úgy lettek újabb és újabb ötletek, mint pl a vőlegénykitűző, a fátyolturbózás, a menyecskeruha díszítése és szintén méretre igazítása (mivel ebből már sikerült súlyosan kifogyni a nagy izgalmak miatt) valamint a menyecske cipő díszítése. A csipkecsokor csak a hab volt a tortán.

Teljesen nem neki készült, viszont összerakva a ruhájával és a kitűzővel valami olyan harmóniát alkotott, hogy lehetetlen volt nem felhasználni az esküvőhöz! 🙂 Hivatalosan volt már csodás élővirág csokor, de azért úgy döntöttem, egy kölcsönzés keretében a fotózáshoz bérbe adom. Jól döntöttem, a fotók magukért beszélnek!

Természetesen készültek az esküvőn olyan fotók, amik a hagyományosabb vonalat követik, és bulisabb képek is, hippysebb verzióban, ahol a csipke kiegészítők kaptam nagyobb hangsúlyt a csokorral együtt.
Imádnivaló volt az egész munka, örülök, hogy a részese lehettem!!

Sok boldogságot az ifjú párnak, puszillak Benneteket!

Ehhez a diavetítéshez JavaScript szükséges.